Xuriguera de Salsellas és una casa rural datada a finals del segle XVIII, que forma part d’una finca privada, situada al terme municipal de Borredà, comarca del Berguedà, Barcelona.

La masia de Xuriguera de Salsellas s’ha restaurat completament per a l’ús del turisme rural, dins la modalitat d’Allotjament Rural Independent (ARI). Té capacitat per a 13 persones, distribuïdes en sis habitacions dobles, més una individual adaptada per a minusvàlids. Cada grup que reserva la casa té ús exclusiu i íntim de tota ella sense compartir res amb ningú més.

 

casa rural piscina

La rehabilitació de la masia s’ha dut a terme seguint esquemes de funcionalitat i de comoditat, per a fer una estada única. A la casa s’ha conservat la tipologia de masia: parets de pedra, bigues de fusta, llar de foc, etc.

En els grans jardins que envolten la casa hi ha una piscina vallada, dos grans porxos i una cuina independent amb barbacoa.

casa rural barcelona

La casa és un espai per recuperar sensacions que fa temps que hem perdut, immersos en el dia a dia, la vida ràpida, la falta de temps…. i per un per uns dies, un lloc on poder desconnectar del soroll i de la tensió  connectant amb la natura.

La casa està donada d’alta al departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya: Codi de la Generalitat: PCC-000769