XURIGUERA DE SALSELLAS: CASA RURAL FAMILIES

Casa rural barcelona

Ser original i sorprendre amb un regal diferent és cada cop més difícil.
Regalar experiències és una bona opció. Per això t’oferim vals per les nostres experiències a Xuriguera, per a grups o individuals.

Reserveu plaça, i de seguida et contestarem amb la disponibilitat.

Fent la reserva et proporcionarem tota la informació necessària per fer que aquesta experiència sigui inolvidable.

Casa rural per menjar
CATA DE VINS

Deixa’t portar pels sentits…”

Tasta el vi de la nostra terra, envoltat de la natura del nostre territori…
(Consulteu les dates disponibles aquí per fer aquests tallers, deixant les dades. Serà necessari un grup mínim de 6 persones)

Preu: 15 € (Iva Inclòs)
Duració: 1h 30 minuts i visita a les vinyes
Casa rural Barcelona
NATURA A CAVALL

“Passeja a sobre d’un cavall pels camins, escolta el silenci del bosc i gaudeix del bonic paisatge…”

L’excursió es realitza amb guia. Els cavalls són dòcils, tranquils i estaran preparats per a vosaltres.

(Consulteu les dates disponibles aquí, deixant les dades. Serà necessari un grup mínim de 6 persones)

Preu: 20 € (Iva Inclòs)
Duració: A partir d’1 hora
Casa rural per a casaments
TALLER DE GINTÒNICS

La cata taller de gintònics té una duració aproximada de dues hores i mitja, i és totalment pràctica, ja que, tots els assistents tenen el seu propi equip de preparació de Gins: una copa baló, un agitador, les tòniques, les fruites, les espècies,… La nostra proposta és la següent:

Primer parlarem de la ginebra com a producte, així com de la tònica, introduint-nos breument dins de l’univers dels gins, dels seus nivells aromàtics, així com les noves tendències i els seus consells bàsics a l’hora d’elaborar un deliciós Gin.

Tot seguit, les nostres propostes de gintònics són les següents:

1-. Gintònic  amb pètals de rosa

2.- Gintònic d’un tall especiat

3-. Gintònic de Maduixes

( Varietats de tònica i de ginebra)

PREU: 20€ (Iva Inclòs)

(Consulteu les dates disponibles aquí per fer aquests tallers, deixant les dades. Serà necessari un grup mínim de 5 persones)

Casa rural per menjar
TALLER DE CUINA

Teniu ganes d’aprendre a fer uns bons canelons, un arròs, un bon pastís, a fer pa?Comenceu a estar cansats dels plats de sempre? És hora d’obrir nous horitzons a la vostra cuina, d’aprendre a preparar algun plat que sorprengui a les visites, és el moment de donar-se-les de xef. Cuina de tot tipus, plats tradicionals o més sofisticats, passant pels millors pastissos i les postres més dolces. Poseu-vos el davantal i als fogons!

Sessió: 2-4 hores

De la mà d’una experta cuinera…

PREU : entre 25-40 €
TRIAR ENTRE: DINAR O SOPAR. Un cop acabat de cuinar, el grup podrà degustar els seus plats.

(Consulteu les dates disponibles aquí per fer aquests tallers, deixant les dades. Serà necessari un grup mínim de 6 persones)

Casa rural Barcelona
MASSATGE 1 HORA

Quan el dia a dia es converteix en una font d’estrès i una esgotadora activitat, és important dedicar una mica de temps a un mateix, gaudir, descansar i relaxar-se. Un massatge relaxant que ajudi a eliminar tensions i a oferir benestar.

Tractament: Massatge Relaxant i/o Massatge Drenant

Sessió: 1 HORA

Preu: 40 € (Mínim 2 persones)
Serveis Casa Rural
PICNIC + VISITA A L'ESGLÉSIA DE SALSELLAS

PICNIC

Tindreu un cistell preparat amb tot el necessari per poder gaudir d’una bona visita i un picnic amb estovalles al mig del bosc, a l’aire lliure, totalment rodejat de naturalesa. El menú del picnic conté entrepans, fruites, galetes, aigua i sucs, amb cistella de vímet.

 

Es pot fer Senderisme;  si voleu fer un bon passeig hi ha diferents recorreguts  que es poden fer des del propi mas de Xuriguera de Salsellas, com ara visitar l’església de la Serra de Salsellas (dins de la pròpia finca de la casa), seguir el curs de la Riera de Merlès, o bé fer algún dels recorreguts que porten fins Alpens o Santa Eulàlia de Puig-Oriol.

A partir de l’any 2014 es fan els primers passos per a la reconstrucció de l’església de Salselles, el Bisbat de Vic ha acceptat la proposta de reconstrucció de l’església de Salselles feta pels alcaldes de Borredà, Sant Martí d’Albars i Lluçà. Perquè es porti a terme l’adeqüació del temple el bisbat contempla la possiblitat de cedir per 25 anys l’edifici a l’ajuntament de Borredà, el poble al qual pertany.L’alcalde d’aquest municipi del Berguedà, Joan Roma, ja ha fet la petició per a la cessió.

 

Salselles és una població del Lluçanès. Actualment, aquesta població està deshabitada, i amb clars símptomes d’abandonament. La població de Salselles va integrar-se al municipi de Borredà l’any 1898, al Berguedà.

Santa Maria de Salselles és l’esglèsia del poble i és propietat del Bisbat, de Vic

Va arribar a comptar amb una població estable de 257 habitants. Des de sempre ha estat lligada a la pagesia i ha set un referent important per moltes persones del Lluçanès i el Berguedà.

 

PREU: 6 € (MÍNIM 4 PERSONES)

* L’import de la experiència es paga un cop s’ha reservat la data i número de places.